Trumbäcken❤️MSSK

Trumbäcken stolt sponsor av MSSK

Välkommen till Parken för årets derby!

Trumbäcken är stolt sponsor av Munksund-Skuthamns SK (MSSK). Föreningen spelar en viktig roll genom att sprida trivsel och sammanhållning i området kring deras hemmaplan, där många av våra hyresgäster bor.

Den 15 juni klockan 14:00 är det dags för årets derbymatch mellan herrlagen MSSK och Storfors AIK på Parken i Munksund. Vi på Trumbäcken är glada över att vara matchvärd och hoppas på stor publik. Alla hyresgäster som är boende hos oss har du möjlighet att få gratis inträde till matchen. Från och med den 11 juni kan du hämta matchbiljetter för inträde på vårt kontor på Lillåkersvägen 5. Biljetterna kan hämtas tisdag-torsdag mellan 09.30-11.30. Kontakta oss för hämtning avvikande tider.
Välkommen till Parken för att träffa oss, umgås med Munksundsbor, fika, äta hamburgare och njuta av en förhoppningsvis fantastisk fotbollsmatch! Alla till Parken!

MSSK erbjuder många aktiviteter för alla åldrar. Besök gärna deras hemsida för mer information om vilka lag som startas upp och för att hitta information om deras fotbollsskola. Läs mer på MSSK:s hemsida som du hittar genom att klicka här.