Piteå

I Piteå har Trumbäcken ca 800 lägenheter och ca 40 lokaler.

Munksund

Munksund ligger ca 4 km från centrala Piteå. Våra flerfamiljshus ligger insprängda bland villorna och radhus i hela stadsdelen. Det är nära till förskolor, skolor, simhall, småbåtshamn och matvarubutik. Det är gång- och cykelavstånd till många stora arbetsplatser såsom Furunäsets företagsby och SCA.

Piteälven rinner förbi Munksund. Ett populärt gångstråk är den så kallade kärleksstigen som går från Furunäset norrut mot Klubbgärdet.

Durrnäs

Durrnäsområdet har ca 210 lägenheter och ligger ca 2 km från centrala Piteå med gångavstånd till sjukhus, badhusparken, förskolor och skolor. Området gränsar både till Nordlundas fotbollsplaner Norra Pitholms populära promenadstråk. Lokalbussen stannar precis utanför området.

På området finns en omtyckt aktivitetspark med bland annat utegym och bollplan. Två av tvättstugorna är nyligen ombyggda med automatdoserande maskiner så att du själv slipper tänka på att ta med tvätt- och sköljmedel. Bokning sker vi app eller bokningstavla. Du har som hyresgäst möjlighet att boka bastu, pingisrum och kvarterlokal. Området har de senaste åren genomgått en allmän uppfräschning då vi bland annat målat alla trapphus och källargångar, bytt fönster, bytt entréportar, källardörrar och de flesta lägenhetsdörrar samt installerat passage- och bokningssystem.

Furuberget

Furubergets 130 lägenheter ligger ca 3 km från centrala Piteå. Området ligger granne med Pitholmsskolan. Förskola ligger inom gångavstånd. Alldeles bakom husen börjar Furubergets friluftsområde med belysta elljusspår. På vintern prepareras längdskidspår. Husen ligger granne med Furubergskyrkan som anordnar aktiviteter för alla åldrar.

På området finns en stor lekplats och en stor vacker trädgård med olika blomsterarrangemang som hanteras av hyresgästerna. I stort sett alla lägenheter på området har antingen inglasad balkong eller egen uteplats.

Klubbgärdet

Klubbgärdet ligger ca 3 km från centrala Piteå. Våra flerfamiljshus ligger insprängda bland villorna i hela stadsdelen. Det är nära till förskolor, skolor, simhall och matvarubutik. Det är gång- och cykelavstånd till många stora arbetsplatser såsom Furunäsets företagsby och SCA. Mellan husen på Allén och Piteälven finns en stor allmän lekplats.

Piteälven rinner förbi Klubbgärdet. Ett populärt gångstråk är den så kallade kärleksstigen som går längs Piteälven från Klubbgärdet ner mot Furunäset.

Centrum

Vi har i dagsläget ca 80 lägenheter i centrala Piteå. I centrala Piteå är det nära till det generösa utbud som staden erbjuder. Vi vintern är det många som ger ut på isbanan som går runt Nördfjärden. På sommaren är det populärt att ge sig ner till södra hamnen eller till någon av de närbelägna parkerna.
Många av lägenheterna i närheten av Källboparken eller Bergets park.

Backens industriområde

På Backens industriområde har vi ett flertal lokaler med hyresgäster såsom Ahlsell, Elektroskandia, Burlin Motor, Bygma, Granngården, OCAB, Hydroscand mfl.

Piteå – Trumbäcken premiumlägenheter

Trumbäcken Premium är lägenheter som totalrenoveras till nyproduktionsstandard. Lägenheten har ett nytt badrum som med golvvärme, handdukstork och tvättutrustning. Köket är också nytt med bland annat nya vitvaror. I flera fall sätter vi även in FTX-ventilation i alla rum vilket ger ett fräscht inomhusklimat. Vi installerar säkerhetsdörr och ser till att lägenheten har moderna 3-glasfönster. Om de tekniska förutsättningarna finns glasar vi in balkongen. Alla väggar målas och nya parkettgolv eller vinylklick läggs i alla rum. Vi kallar det för ”nyproduktion i ett gammalt skal”. Hyran ligger på en nivå som är högre än de traditionella lägenheter vi erbjuder men är väsentligt lägre än hyror i traditionell nyproduktion. Se fler bilder i vårt bildspel nedan.

1/4 Premiumlägenhet kök
1/4 Premiumlägenhet sovrum
1/4 Premiumlägenhet badrum
1/4 Coop i Munksund
1/4 Skidspår på Furuberget
1/4 Aktivitetspark på Durrnäs för alla åldrar
1/4 Automatdoserande tvättmaskiner på Durrnäs i Piteå
1/4 Mellan våra hus på Allén och Piteälven ligger denna lekplats
1/4 Bergets park mittemot vårt hus på Nygatan i centrala Piteå
1/4 Planteringar på Furuberget
1/4 Kärleksstigen mellan Klubbgärdet och Munksund

Boendeinfo – till dig som redan är hyresgäst hos oss

Här har du som redan är hyresgäst hos oss lite mer detaljerad info om skötsel av lägenheten, felanmälan, värme, ventilation med mera.