Piteå

I Piteå har Trumbäcken ca 860 lägenheter och ca 40 lokaler.

Munksund

Munksund ligger ca 4 km från centrala Piteå. Våra flerfamiljshus ligger mitt bland villorna och radhus i hela stadsdelen. Det är nära till förskolor, skolor, simhall, småbåtshamn och matvarubutik. Det är gång- och cykelavstånd till många stora arbetsplatser såsom Furunäsets företagsby och SCA.

Piteälven rinner förbi Munksund. Ett populärt gångstråk är den så kallade kärleksstigen som går från Furunäset norrut mot Klubbgärdet.

Durrnäs

Durrnäsområdet har ca 210 lägenheter och ligger ca 2 km från centrala Piteå med gångavstånd till sjukhus, badhusparken, förskolor och skolor. Området gränsar både till Nordlundas fotbollsplaner Norra Pitholms populära promenadstråk. Lokalbussen stannar precis utanför området.

På området finns en omtyckt aktivitetspark med bland annat utegym och bollplan. Två av tvättstugorna är nyligen ombyggda med automatdoserande maskiner så att du själv slipper tänka på att ta med tvätt- och sköljmedel. Bokning sker vi app eller bokningstavla. Du har som hyresgäst möjlighet att boka bastu, pingisrum och kvarterlokal. Området har de senaste åren genomgått en allmän uppfräschning då vi bland annat målat alla trapphus och källargångar, bytt fönster, bytt entréportar, källardörrar och de flesta lägenhetsdörrar samt installerat passage- och bokningssystem.

Furuberget

Furubergets 130 lägenheter ligger ca 3 km från centrala Piteå. Området ligger granne med Pitholmsskolan. Förskola ligger inom gångavstånd. Alldeles bakom husen börjar Furubergets friluftsområde med belysta elljusspår. På vintern prepareras längdskidspår. Husen ligger granne med Furubergskyrkan som anordnar aktiviteter för alla åldrar.

På området finns en stor lekplats och en stor vacker trädgård med olika blomsterarrangemang som hanteras av hyresgästerna. I stort sett alla lägenheter på området har antingen inglasad balkong eller egen uteplats.

Klubbgärdet

Klubbgärdet ligger ca 3 km från centrala Piteå. Våra flerfamiljshus ligger mitt bland villorna i hela stadsdelen. Det är nära till förskolor, skolor, simhall och matvarubutik. Det är gång- och cykelavstånd till många stora arbetsplatser såsom Furunäsets företagsby och SCA. Mellan husen på Allén och Piteälven finns en stor allmän lekplats.

Piteälven rinner förbi Klubbgärdet. Ett populärt gångstråk är den så kallade kärleksstigen som går längs Piteälven från Klubbgärdet ner mot Furunäset.

Centrum

Vi har i dagsläget ca 80 lägenheter i centrala Piteå. I centrala Piteå är det nära till det generösa utbud som staden erbjuder. Vi vintern är det många som ger ut på isbanan som går runt Nördfjärden. På sommaren är det populärt att ge sig ner till södra hamnen eller till någon av de närbelägna parkerna.
Många av lägenheterna i närheten av Källboparken eller Bergets park.

Blåsmark

I natursköna Blåsmark, ett stenkast från Piteå, har vi 13 lägenheter. Alla lägenheter har egen entré och altan med utsikt över de närliggande sjöarna Hemtjärnen eller Dalträsket. Fastigheterna ligger på Blåsmarksvägen 131, 133, 135, 151, 153 och 155. På Blåsmarksvägen 131, 133 och 135 finns möjlighet att hyra garage. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin.

Hemmingsmark

Hemmingsmark är en by utanför Piteå som är granne med naturen. Trumbäcken har här 15 lägenheter. Lägenheterna ligger på Åbovägen 11, Bäckråvägen 6, 8, 10 samt Rutingatan 4-14 (jämna nummer). På alla fastigheter finns tillgång till garage. På Bäckråvägen och Rutingatan har alla lägenheter egen entré och uteplats. Fastigheten på Åbovägen är utrustad med hiss. Samtliga lägenheter är utrustade med tävttmaskin.

Jävre

Trumbäcken kommer den 1 december att förvärva Norrlandshem och dess 24 lägenheter i Jävre. Husen ligger på Jävrevägen 2 och 4, Skolbackevägen 9 och Lidbackevägen 18. Alla lägenheter är utrustade med tvätturustning. Alla hus, förutom Skolbackevägen, är utrustade med hiss. I Jävre finns matbutik, bensinstation, restauranger, caféer, camping kyrkor och ett rikt föreningsliv.

Nyfiken på att flytta till Piteå?

I samband med en flytt dyker ofta många frågor upp och man kan behöva etablera ett nätverk i den nya staden. Piteå kommuns inflyttarservice hjälper nya invånare med att finna rätt ingångar både före och efter flytten. Vill du besök staden innan? Har du en medflyttare som vill veta mer om Piteås utbud? Klicka på länken för att läsa mer och kontakta Piteå kommuns inflyttarservice!

Backens industriområde

På Backens industriområde har vi ett flertal lokaler med hyresgäster såsom Elektroskandia, Bilinorr, Bygma, Granngården, OCAB, Hydroscand mfl.

Boendeinfo – till dig som redan är hyresgäst hos oss

Här har du som redan är hyresgäst hos oss lite mer detaljerad info om skötsel av lägenheten, felanmälan, värme, ventilation med mera.

1/8 Kärleksstigen mellan Klubbgärdet och Munksund
2/8 Skidspår på Furuberget
3/8 Coop i Munksund
4/8 Aktivitetspark på Durrnäs för alla åldrar
5/8 Automatdoserande tvättmaskiner på Durrnäs i Piteå
6/8 Mellan våra hus på Allén och Piteälven ligger denna lekplats
7/8 Bergets park mittemot vårt hus på Nygatan i centrala Piteå
8/8 Planteringar på Furuberget