Borlänge

I Borlänge har vi 850 lägenheter

Plogstigen

Plogstigen på Tjärna Ängar i Borlänge
I området finns 294 lägenheter i storlekar från ett rum och kök till fyra rum och kök. Alla hus är trevåningshus och på nedre botten har lägenheterna egna uteplatser.
Området ligger på gångavstånd från centrum och runt omkring finns goda möjligheter till friluftsliv och lek. På bara ca fem minuters gångavstånd finns Sportfältet, Borlänges stora område med fotbollsplaner och där det på vintern även finns en hockeyrink samt långfärdsskridskobana.
Maserhallen, en sportanläggning med simbassäng, äventyrsbad, bowlingbanor, sporthallar och gym finns också i anslutning till Sportfältet.
På en annan del av Tjärna Ängar finns Borlänges, kanske Dalarnas största och bäst planerade lekplats.
Det finns även livsmedelsbutik, skolor och förskolor i området.
Det finns gott om parkeringsplatser och det finns även garage.

Bullermyren

Allfarvägen och Betesgatan i Borlänge
I området finns 212 lägenheter i storlekar från ett rum och kök till fyra rum och kök.
Området ligger ca 1,5 km från centrum. På baksidan av fastigheterna finns ett grönområde med vackra planteringar och lekparker.
På bara ca tio minuters gångavstånd finns Sportfältet, Borlänges stora område med fotbollsplaner och där det på vintern även finns en hockeyrink samt långfärdsskridskobana.
Maserhallen, en sportanläggning med simbassäng, äventyrsbad, bowlingbanor, sporthallar och gym finns också i anslutning till Sportfältet.
I området finns en livsmedelsbutik, pizzerior, kiosk mm.
Det är gångavstånd till både skolor och förskolor.
Det finns gott om parkeringsplatser och det finns även garage.

Simsmyr

Här bor du i trevliga lägenheter nära Borlänge Centrum.
Fastigheten är belägen på området Östermalm i centrum. Det finns en mysig gård med grönytor och stor lekplats.
I närheten finns bibliotek, fritidshem, förskolor, grundskola och gymnasieskola. Det finns även flera olika lokaler för fritid och kultur, till exempel Maximteatern, biografer och bowlinghall. Borlänge centralstation finns inom gångsavstånd.

Kvarnsveden

Fastigheten är väl underhållen och består av bostadslägenheter i trevliga området Kvarnsveden i Borlänge. Lägenheterna på bottenvåningen har egna uteplatser.
Hyreslägenheterna finns i olika storlek, från ett rum och kök till fyra rum och kök. Det finns en mysig gård med gräsmattor och stor lekpark.
Kvarnsveden utgör den nordligaste delen av Borlänge tätort. Avståndet till centrum är 3-4 km. Inom området finns förskolor, fritidshem, fritidsgården Knuten samt Kvarnsvedens skola (förskoleklass + årskurs 1-6). Här finns även Kvarnsvedens idrottsplats med allvädersbanor för friidrott, fotbollsplaner med såväl natur- som konstgräs, inomhushall för bl.a. fotboll samt ishockeybana. I Mellsta finns elljusspår, motionscentral samt camping med stugor och servicebyggnader. Intill ligger utomhusbadet Båtstadsjön.
I norra delen av området finns vandrings- och cykelleden Bysjörundan.
Vid stadsdelscentrat Kvarnforsplan finns Folkets Hus med biograf, bibliotek, livsmedelsbutik och några mindre butiker. Här finns också vårdcentral och apotek. I området ligger Kvarnsvedens kyrka med församlingshem.

Domnarvet

Fastigheten som ligger i Domnarvet har en gång i tden varit en lågstadieskola. Det finns uteplats med en gemensam gillplats och du har möjlighet att hyra en odlingslott på gården. Det finns Carport och parkeringsplatser med motorvärmare på gården. Fastigheten ligger bara ett stenkast från Dalälven och Borlänges trevligaste promenadstråk, Älvrundan. Det är cykelavstånd till Borlänge Centrum och det är även nära till busshållplatsen där du kan ta bussen både till Borlänge och Falun. Adressen är Erlandsforsgatan 6 A-D och Sågverksgatan 5 A-B.

Grådavägen

I två charmiga tvåvåningshus med balkonger in mot en stor gård finns 26 lägenheter i olika storlekar från ett rum och kokvrå till tre rum och kök. På gården finns en stor gräsmatta och en grusparkeing. Fastigheten ligger på gångavstånd från Borlänge Centralstation och Borlänge Centrum. Adressen är Grådavägen 10 -16.

Sök bostad i Dalarna!

Bor du ännu inte hos oss? Sök då en av våra 1250 lägenheter i Dalarna. Våra lägenheter finns i Borlänge, Avesta, Falun och Bjursås.

Kontakta oss via detta formulär eller ring HSBs kundservice på 010-30 32 700