Om oss

Om oss

Välkommen till Trumbäcken! Vi är en av de ledande privata hyresvärdarna i norra Sverige med 3000 lägenheter och 200 lokaler i Borlänge, Falun, Bjursås, Avesta, Umeå, Piteå, Luleå, Gällivare och Kiruna. Vår strävan är att du ska uppleva att vi är en hyresvärd som alltid satsar på att uppgradera lägenheter, lokaler och fastigheter värda att bo och verka i.

Vår organisation är etablerad i Luleå, Piteå, Falun och Borlänge. Det är också på dessa orter som de flesta av våra bostäder finns. Tillsammans med våra samarbetspartners kämpar vi varje dag för att våra hyresgäster ska trivas hos oss.

Trumbäcken är en sammanslagning av ett flertal företag som tidigare gick under varumärkena Munksundsbo, Gammelstabo, Välbo, Backens Fastigheter, ST Fastigheter, Sävarbo och Pörte.

Vill du komma i kontakt med företagsledningen på någon av våra orter? Välkommen att kontakta oss. Se länk nedan för kontaktformulär

Vision & Affärsidé & Kärnvärden

Vision

”Trumbäcken är den aktör som är känd för att ta hand om livsmiljöer på ett sätt så att våra intressenter ser att morgondagen blir bättre än gårdagen.”

Affärsidé

”Detta gör vi genom att långsiktigt förvärva, äga, förvalta och förädla lägenheter, lokaler, fastigheter och områden.”

Kärnvärden

”Allt vårt arbete präglas av våra kärnvärden, professionalism, affärsmässighet, engagemang och omtänksamhet.” 

 

 

Våra kärnvärden

Vår ambition är att allt vårt arbete präglas av våra kärnvärden, professionalism, affärsmässighet, engagemang och omtänksamhet. Vårt hållbarhetsperspektiv ska återspeglas i hur vi lever ut våra kärnvärden i vardagen.

Professionalism innebär för oss bland annat att vi har ordning och reda i allt vi gör. Vi tänker alltid på den som kommer efter i processen. Det kan vara en kollega, en ny hyresgäst, en entreprenör eller någon annan intressent.

Affärsmässighet betyder att vi alltid strävar efter att åstadkomma en förbättring för hyresgästen. Den förbättringen ska utföras på ett sådant sätt att hyresgästen får en betalningsvilja för den förbättring som skapats. Detta innebär även att vi alltid agerar kostnadsmedvetet och håller vad vi lovar.

Engagemang är för oss att vi alltid strävar efter en ständig förbättring i allt vi gör. Vi tar ansvar för vårt egna arbete och för företagets fastigheter.

Omtänksamhet innebär att vi bryr oss om våra hyresgäster och tar dem på allvar. Vi bryr oss om våra kollegor och samarbetspartners. Vi engagerar oss för vårt lokalsamhälle.