Falun

I centrala Falun erbjuder vi bostäder och lokaler

Lundtäkten 16

Huset uppfördes 1929 som privatbostad och har sedan dess byggts om och till. Idag finns här fyra lägenheter och ett kontorshotell. Adressen är Trotzgatan 54.

Trumbäcken 26

Fastigheten som är byggd 1958 är centralt belägen med goda parkeringsmöjligheter. Det finns 65 lägenheter och kontorslokaler samt butiker, hotell och restaurang i gatuplan. Under fastigheten finns också Faluns största parkeringsgarage. Det är gångavstånd till butiker och restauranger i centrum, även Falu lasarett och resecentrum ligger på gångavstånd. Adressen är Trotzgatan 10-16.

Trumbäcken 27

Fastigheten som är byggd 1958 är centralt belägen med goda parkeringsmöjligheter. Det finns 49 lägenheter och kontorslokaler samt butiker och restaurang i gatuplan. Under fastigheten finns också garageplatser för boende. Det är gångavstånd till butiker och restauranger i centrum, även Falu lasarett och resecentrum ligger på gångavstånd. Adressen är Bergskolegränd 8 A-B samt Bergmästaregatan 11.

Trumbäcken 3

Fastigheten som är byggd 1994 är centralt belägen med goda parkeringsmöjligheter. Det finns 65 lägenheter samt ett gruppboende. I kvarteret finns butiker, hotell och restaurang. Under fastigheten finns också Faluns största parkeringsgarage. Det är gångavstånd till butiker och restauranger i centrum, även Falu lasarett och resecentrum ligger på gångavstånd.  Adressen är Bergmästaregatan 13 – 19.

Norra Station 19

Fastigheten som byggdes 1992 ligger på Trotzgatan med ca 10 minuters promenad till centrum. Här finns 16 lägenheter, garageplatser och en trevlig innergård. Adressen är Trotzgatan 90.

Yttre Åsen 13

Mitt i city, mellan stadskärnans gågator ligger denna fastighet som byggdes 1958. Här finns 22 lägenheter och kontor samt butiker och restauranger med uteserveringar i gatuplan. Adressen är Åsgatan 27, Bergslagsgränd 2 och Holmgatan 26-29

Trumbäcken 16

Denna vackra fastighet som är byggd år 1900 har tidigare bl.a. inrymt hotell. Den förvärvades av Trumbäcken 2014 och används idag till kontor. Adressen är Svärdsjögatan 8.

Slagghuset 1

I fastigheten finns en restaurang i tre plan. Fastigheten ligger vid Geislerska Parken som under sommaren till stor del används för restaurangens uteservering.

Sök bostad i Dalarna!

Bor du ännu inte hos oss? Sök då en av våra 1250 lägenheter i Dalarna. Våra lägenheter finns i Borlänge, Avesta, Falun och Bjursås.

Kontakta oss via detta formulär eller ring HSBs kundservice på 010-30 32 700