Uppsägning lägenhet Piteå

Uppsägning lägenhet Piteå

Uppsägning lägenhet

Önskar du säga upp din lägenhet så har du en uppsägningstid på 3 månader från kommande månadsskifte. Säger du upp din lägenhet den 3 september blir avflyttning med andra ord den sista december. Kontakta oss via vårt kontaktformulär på trumbacken.se så skickar vi en uppsägning till dig som du signerar med BankID/Mobilt BankID.

Säg upp ditt elabonnemang till hyreskontraktets slut. Detta gäller dock ej om du flyttar från Durrnäs, Prästgårdsgatan, Parkgatan eller Storgatan där Trumbäcken står på elavtalet.
Om du har abonnemang på kabel-TV eller bredband som inte ingår i hyran ska du även säga upp dessa. Tänk på uppsägningstiden.

Senast den dag du ska lämna lägenheten enligt uppsägningen
skall lägenheten besiktas. Beställ tid för avflyttningsbesiktning senast cirka två veckor innan avflyttning. Du kan göra det via hemsidan trumbacken.se

Förutom själva bostaden ska även förråd och andra utrymmen som
t ex garage städas innan besiktningen.

Som hyresgäst är du ansvarig för att lägenheten
lämnas välstädad och gott skick.

Har du möbler och prylar du inte behöver längre? Kontakta gärna PMU Second Hand i Piteå på 0911-271560 för att boka upphämtning så kan dina gamla möbler och prylar få en ny chans samtidigt som du är med och bidrar till deras viktiga biståndsarbete. Grovsopor såsom möbler, TV-apparater och datorer får ej lämnas i fastighetens soprum.